Ze ziet het niet meer zitten…

Wist jij dat Anne al drie weken thuis zit?
Anne? Wat heeft zij dan?
Ze ziet het niet meer zitten…

Anne is rond de 50, gescheiden en heeft nog één zoon thuis wonen. Ze heeft sinds haar scheiding, zo’n 15 jaar geleden, hard gewerkt om financieel rond te komen. Een studie en een extra baan erbij om ervoor te zorgen dat haar kinderen niets te kort zouden komen.

Financieel gaat het prima nu, maar dat is het dan ook. Het leven is nog steeds druk. Té druk eigenlijk. Anne werkt fulltime, is mantelzorger voor haar ouders, heeft haar huishouden én nog een kind thuis. Jeroen, de zoon van Anne is 24 en wil graag zelfstandig wonen. Helaas lukt dat niet met de huidige prijzen. Dat zit ook hem niet lekker en dus lopen ze elkaar regelmatig voor de voeten.

Anne vindt het leven niet meer leuk. Ze heeft al jaren geen tijd meer voor hobby’s, door alle drukte is ook haar sociale netwerk geslonken en nu heeft ze het gevoel dat alles wat ze doet, ze het voor een ander doet. Zelfs in haar werk heeft ze niet meer zoveel plezier. De druk op haar werk grijpt haar naar de keel en soms ook de verwachting van de mensen om haar heen.

Anne mist de passie, ze mist dierbaren die haar ontvallen zijn, ze mist de rust in haar leven en misschien die liefde eigenlijk ook wel. Ze wil ’s morgens eigenlijk haar bed niet uit, en voelt zich depressief. Anne beseft dat ze zo niet langer door kan gaan; er moet iets veranderen, want zo trekt ze het echt niet meer.

Van een vriendin kreeg ze de tip om eens met een coach te gaan praten. Ze maakte een afspraak voor een intakegesprek. Voor die drie tientjes kon zij zich geen bult vallen. Tijdens dat intakegesprek stelde de coach enkele vragen, en kwam al snel tot de kern van het probleem. Verrassend, vond Anne, en ze voelde een sprankje hoop ontstaan. De klik met de coach was er en het vertrouwen ook.

Anne besloot een traject te volgen. Ze leerde weer naar zichzelf kijken, aan zichzelf denken en positief in het leven te staan. Deze verandering viel ook haar vriendinnen op. Anne keek uit naar de gesprekken; het voelde als ‘me-time’. De opdrachten die ze meekreeg, brachten mooie dingen voort. Ze voelde zich weer de moeite waard en kreeg weer energie.

Anne vond het jammer toen het laatste gesprek was afgelopen. Fijn dat ze de mogelijkheid had om terug te vallen op de coach wanneer zij dat zou willen. Het was het geld dubbel en dwars waard geweest!

Herken jij je in het verhaal van Anne en wil jij ook weer balans in je leven? Zoek jij ook een coach die écht luistert, die liefdevol durft te confronteren en snel tot de kern komt? Bel of mail me, stuur een bericht via messenger, of vul het formulier in op de website. Laat me weten hoe en wanneer ik je het beste kan bereiken, dan neem ik nog diezelfde week contact met je op.

Direct doen!

Ben je klaar voor de eerste stap? Boek hier een diepgaand gesprek voor direct overzicht.

Doe hier de stress-test en ontvang een persoonlijke analyse.

Maak hier jouw miniscan en ontdek welk type jij bent.