beige verloop

Over mij

Mijn naam is Ilse de Swart, opgegroeid in Veldhoven in een fijn gezin. Ik heb twee volwassen dochters die ook al zijn uitgevlogen. Al vele jaren ben ik werkzaam in het onderwijs, wat ik nog steeds (parttime) met veel plezier doe. Daarnaast ben ik Coachpraktijk Veldhoven gestart, waar ik graag vrouwen help die hun balans kwijt zijn, qua welzijn.

Coach Ilse

Naast mijn opleiding tot coach, ben ik ook ervaringsdeskundige: tot twee keer toe heb ik een burn-out gehad. Met mijn ervaring begrijp ik jou en jouw gevoel. Dat is een toegevoegde waarde: ik herken de signalen en weet ze te herleiden.

Sinds anderhalf jaar zit ik op vrijdagen op het kantoor aan de Provincialeweg 74A. Een fijne rustige ruimte waar we, onder het genot van een goed kopje koffie of thee, elkaar kunnen spreken. In overleg kunnen we uitwijken naar een andere dag en een andere locatie.

5943 Coachpraktijk Veldhoven watermerk los RGB transparant

Naast mijn opleiding voor docent en de opleiding voor coach (practitioner), heb ik ook de aanvullende module gevolgd over stress en burn-out. Ook heb ik de training ‘grens in zicht’ gedaan. Dat is een verdieping in het gebruik van tafelopstellingen: familie of team-opstellingen, om inzicht te krijgen in het systeem. Super interessant en effectief!

Het coachen blijft mij boeien, daarom wil ik me ook blijven ontwikkelen en ben ik lid van een vaste intervisiegroep. Bovendien ben ik lid van NOBCO, een overkoepelende beroepsorganisatie voor professionele coaches, waar ik ook interne cursussen kan volgen.

Kom gerust eens vrijblijvend nader kennismaken. Voor een afspraak kun je mij mailen: info@coachpraktijkveldhoven.nl. Uiteraard kun je ook direct een intakegesprek boeken.

wit blauwe wave

Direct doen!

5943 Coachpraktijk Veldhoven watermerk los RGB transparant

Ben je klaar voor de eerste stap? Boek hier een diepgaand gesprek voor direct overzicht.

Doe hier de stress-test en ontvang een persoonlijke analyse.

Maak hier jouw miniscan en ontdek welk type jij bent.