beige verloop

Intensief intakegesprek

Gewoon kennismaken of meteen starten met het traject?
Als jij eenmaal de stap hebt gezet en hulp hebt gevraagd, wil je ook meteen starten. Daarom heb ik mijn intakegesprek ingericht als een eerste sessie van een traject.

Uniek

Het grote voordeel is, dat je meteen ervaart hoe ik werk. Bovendien weet je meteen of je de klik voelt en of mijn manier van werken bij jou past. Je krijgt alle uitleg over een traject, zodat je bewust kunt kiezen voor een vervolg.

Het andere grote voordeel is, dat we meteen met het traject aan de slag kunnen. In het intakegesprek heb ik vaak al achterhaald in welke richting de pijn zit. Dat scheelt weer een sessie!

5943 Coachpraktijk Veldhoven watermerk los RGB transparant

Deze vorm van intensieve intake, maakt het meteen ook effectief: je volgt hierna een relatief kort traject. Bij Coachpraktijk Veldhoven ben je verzekerd van een effectief coachtraject met een no-nonsense coach.

Uiteraard is het aantal sessies dat noodzakelijk is, afhankelijk van meerdere factoren. Aan het eind van een intakegesprek kan ik dat aardig inschatten.

Voor deze unieke, bijzondere (en uitzonderlijke!) manier van intake, vraag ik slechts €55,-.

(Alle bedragen zijn vrij van btw; dit zijn dus netto prijzen).

wit blauwe wave

Eerst meer weten?

Je kunt me altijd bellen of mailen voor meer informatie. Vragen kun je ook stellen via Messenger of het contactformulier op deze site. Laat je naam en telefoonnummer achter; ik reageer meestal nog dezelfde dag.