Wat moet ik nou?!

Ze was de wanhoop nabij. Omdat het allemaal niet lekker liep, had ze stappen gezet en is onlangs met een nieuwe baan begonnen. Wat viel het haar tegen dat dat niet alles oploste! Nog steeds was deze dame druk met alle ballen hoog te houden.

Fijn dat zij iemand is die initiatief neemt, en zo kwam ze ook bij mij terecht. De burn-outtest maakte al het een en ander duidelijk en tijdens het intakegesprek kwam de rest naar boven.

Een burn-out heeft drie pijlers. Deze worden alle drie onderzocht tijdens het intensieve intakegesprek, waardoor het vervolgtraject verkort kan worden. Dat scheelt!

De manier waarop jij naar zaken kijkt, maakt dat je eisen aan jezelf stelt. Zijn die eisen wel reëel? Kun je ook anders naar gebeurtenissen kijken? Wellicht maakt een andere manier het leven makkelijker. Je moet het alleen wel om kunnen zetten, en daar kan ik bij helpen.

Op een praktische manier met een no-nonsense-aanpak geef ik inzicht in de situatie maar ook in jouw kwaliteiten en valkuilen. Indien nodig zetten we ook systeemopstelling in. Daarnaast krijg je praktische tips en kleine huiswerkopdrachten om te ervaren hoe anders het leven kan zijn. Hier heb je je leven lang plezier van!

Met enkele gesprekken ben jij sterker en gegroeid. Je kunt weer trouw aan jezelf zijn. Fijn als het leven weer leuk is, ondanks gebeurtenissen, want die kun je niet voorkomen.
Blijf die burnout voor en trek op tijd aan de bel!

Wil jij ook een persoonlijke analyse, voordat je een gesprek plant? Vul de burn-outtest in!
Binnen twee dagen ontvang je bericht. Heb je (daarna) nog vragen, neem dan gerust contact op. Ik help je graag.

leven, genieten, coach, burnout

Direct doen!

Ben je klaar voor de eerste stap? Boek hier een diepgaand gesprek voor direct overzicht.

Doe hier de stress-test en ontvang een persoonlijke analyse.

Maak hier jouw miniscan en ontdek welk type jij bent.